Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 6 pranešimai(ų) ] |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
barasek |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 10 Miestas: Šalčininkai Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 3 times už 3 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1501 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 378 Man padėkojo: 488 times už 434 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Etuka for this post: barasek |
|||||||||||||||
![]() |
barasek |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 10 Miestas: Šalčininkai Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 3 times už 3 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2704 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1798 Man padėkojo: 937 times už 803 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Džeinė for this post: barasek |
|||||||||||||||
![]() |
Sirle |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 66 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 58 Man padėkojo: 26 times už 24 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Vajena |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 487 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 4 Man padėkojo: 54 times už 53 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 6 pranešimai(ų) ] |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |