Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 21 iš 26 |
[ 643 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
LuVita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 783 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 123 Man padėkojo: 327 times už 300 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank LuVita for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank angels for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
rube |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1250 Miestas: Kybartai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 535 Man padėkojo: 421 times už 391 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank rube for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1910 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Mildėja |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 496 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 162 Man padėkojo: 137 times už 118 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Mildėja for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
mildavz |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 333 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 73 Man padėkojo: 105 times už 90 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank mildavz for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1501 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 378 Man padėkojo: 488 times už 434 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Etuka for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
justinėlė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 359 Miestas: Jungtinė Karalystė Aš padėkojau: 96 Man padėkojo: 223 times už 219 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank justinėlė for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Sandra |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 853 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 756 Man padėkojo: 511 times už 483 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Sandra for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
LuVita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 783 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 123 Man padėkojo: 327 times už 300 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1910 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1501 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 378 Man padėkojo: 488 times už 434 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Etuka for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
mildavz |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 333 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 73 Man padėkojo: 105 times už 90 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Sandra |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 853 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 756 Man padėkojo: 511 times už 483 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Sandra for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
mildavz |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
LuVita |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 21 iš 26 |
[ 643 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |