Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
Moderatorius: Ellesa
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 8 |
[ 182 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 88 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 43 Man padėkojo: 21 times už 18 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 683 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 123 Man padėkojo: 292 times už 256 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 88 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 43 Man padėkojo: 21 times už 18 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2005 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 603 Man padėkojo: 535 times už 490 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
Irma |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 409 Miestas: Kupiškis Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 32 Man padėkojo: 204 times už 185 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Irma |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 409 Miestas: Kupiškis Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 32 Man padėkojo: 204 times už 185 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
Agata |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 135 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 0 Man padėkojo: 6 times už 6 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Agata for this post: Rasiux- |
|||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
artinga |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 348 Miestas: Kretinga Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 5 Man padėkojo: 88 times už 80 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Valiuse |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 995 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 713 Man padėkojo: 269 times už 237 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Rasa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 176 Miestas: Plungės r. Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 37 Man padėkojo: 34 times už 30 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
KristinaP |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1310 Miestas: Klaipėdos raj. Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 510 Man padėkojo: 587 times už 496 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2722 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
ElonaMU |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 188 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 99 Man padėkojo: 70 times už 61 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
Ingius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1097 Miestas: Tauragės raj. Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 7 Man padėkojo: 154 times už 152 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
ElonaMU |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 188 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 99 Man padėkojo: 70 times už 61 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank ElonaMU for this post: Rasiux- |
|||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
KristinaP |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1310 Miestas: Klaipėdos raj. Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 510 Man padėkojo: 587 times už 496 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank KristinaP for this post: Rasiux- |
|||||||||||||||
![]() |
Krysta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 897 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 333 Man padėkojo: 599 times už 584 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Raimuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 6 Miestas: Marijampolė Aš padėkojau: 1 Man padėkojo: 0 time už 0 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 8 |
[ 182 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |