Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
Moderatorius: angels
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 25 pranešimai(ų) ] |
|
||
Autorius | Žinutė | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
angels |
|
||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 6416 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1967 Man padėkojo: 2116 times už 1741 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|||||||||||||
![]() |
Regina |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2577 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1092 Man padėkojo: 1031 times už 862 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Regina for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
solgaleri |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 76 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 14 Man padėkojo: 7 times už 7 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank solgaleri for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Giedreli |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 77 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 4 Man padėkojo: 29 times už 28 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Giedreli for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Braške |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 240 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() Aš padėkojau: 85 Man padėkojo: 100 times už 89 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Braške for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
mildavz |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 16 Man padėkojo: 25 times už 24 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank mildavz for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 6416 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1967 Man padėkojo: 2116 times už 1741 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
zundyte |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2272 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 239 Man padėkojo: 768 times už 618 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank zundyte for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2581 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1700 Man padėkojo: 877 times už 756 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Džeinė for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Renata |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4533 Miestas: Peskojai Apdovanojimai: 2 ![]() Aš padėkojau: 2478 Man padėkojo: 1144 times už 898 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Renata for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Romita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 9 Miestas: Plungė Aš padėkojau: 0 Man padėkojo: 0 time už 0 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
guge |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 428 Miestas: Marijampolė Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 281 Man padėkojo: 217 times už 191 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank angels for this post: Braške, Džeinė |
|||||||||||||||
![]() |
Braške |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 240 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() Aš padėkojau: 85 Man padėkojo: 100 times už 89 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Braške for this post: angels, Džeinė |
|||||||||||||||
![]() |
mildavz |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 16 Man padėkojo: 25 times už 24 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank mildavz for this post: Džeinė |
|||||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1175 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 300 Man padėkojo: 358 times už 311 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Etuka for this post: angels, Džeinė |
|||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2581 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1700 Man padėkojo: 877 times už 756 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Džeinė for this post: angels, lobynas |
|||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 614 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 671 Man padėkojo: 348 times už 288 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank regido for this post: Džeinė |
|||||||||||||||
![]() |
Sirle |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 61 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 47 Man padėkojo: 22 times už 21 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Sirle for this post: angels, Džeinė |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Giedreli |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 77 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 4 Man padėkojo: 29 times už 28 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Giedreli for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
salalume |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 574 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 421 Man padėkojo: 165 times už 153 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 25 pranešimai(ų) ] |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |