Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 11 iš 12 |
[ 276 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 8, 9, 10, 11, 12 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Liza |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 279 Miestas: Joniškis Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 13 Man padėkojo: 60 times už 60 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 703 Miestas: Visaginas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 88 Man padėkojo: 51 times už 50 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Paulinute |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 678 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 106 Man padėkojo: 93 times už 92 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Laumė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1647 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 419 Man padėkojo: 499 times už 432 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 703 Miestas: Visaginas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 88 Man padėkojo: 51 times už 50 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Paulinute |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 678 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 106 Man padėkojo: 93 times už 92 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2702 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1797 Man padėkojo: 936 times už 802 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Laumė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1647 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 419 Man padėkojo: 499 times už 432 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Paulinute |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2686 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Viktorija |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1607 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 608 Man padėkojo: 439 times už 344 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Paulinute |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Paulinute |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
hejdi |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2592 Miestas: Saules miestas Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 119 Man padėkojo: 284 times už 272 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Viktorija |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1607 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 608 Man padėkojo: 439 times už 344 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4123 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4123 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2686 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Siesta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 282 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 130 Man padėkojo: 38 times už 38 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 11 iš 12 |
[ 276 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 8, 9, 10, 11, 12 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |