Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 4 |
[ 99 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3, 4 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2686 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
antakrista |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 164 Miestas: Laiviai Aš padėkojau: 1 Man padėkojo: 66 times už 57 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 501 Miestas: Linwood,scotland Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 30 Man padėkojo: 45 times už 45 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2017 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 606 Man padėkojo: 536 times už 491 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 501 Miestas: Linwood,scotland Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 30 Man padėkojo: 45 times už 45 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2017 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 606 Man padėkojo: 536 times už 491 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 747 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 167 Man padėkojo: 297 times už 260 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Zyliuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1218 Miestas: Londonas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 251 Man padėkojo: 217 times už 196 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4123 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4123 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Zemugne |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1779 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 6 Man padėkojo: 333 times už 272 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2686 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
Bagira |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 707 Miestas: Utena Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 62 Man padėkojo: 169 times už 152 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 6992 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2145 Man padėkojo: 2360 times už 1958 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Ruta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 106 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 9 Man padėkojo: 8 times už 7 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
audrey23vs |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 4 |
[ 99 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3, 4 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |