Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 4 iš 6 |
[ 147 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3, 4, 5, 6 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Simona |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 578 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 2 ![]() Aš padėkojau: 74 Man padėkojo: 73 times už 51 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 179 Miestas: Skuodas Aš padėkojau: 7 Man padėkojo: 23 times už 23 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|||||||||||||
![]() |
Edita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 170 Miestas: Pajūris Aš padėkojau: 3 Man padėkojo: 8 times už 8 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 179 Miestas: Skuodas Aš padėkojau: 7 Man padėkojo: 23 times už 23 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Siesta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 282 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 130 Man padėkojo: 38 times už 38 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Siesta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 282 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 130 Man padėkojo: 38 times už 38 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2702 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1797 Man padėkojo: 934 times už 801 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
zundyte |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2494 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 242 Man padėkojo: 793 times už 640 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
Krysta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 906 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 334 Man padėkojo: 603 times už 588 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Gita. |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2149 Miestas: Elektrėnai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 978 Man padėkojo: 772 times už 634 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
rasapa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 330 Miestas: Druskininkai Aš padėkojau: 43 Man padėkojo: 62 times už 54 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4124 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2686 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
rasapa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 330 Miestas: Druskininkai Aš padėkojau: 43 Man padėkojo: 62 times už 54 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
lauraideris |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 777 Miestas: Skuodas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 10 Man padėkojo: 66 times už 66 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Siesta |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
dowwille |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 222 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 34 Man padėkojo: 47 times už 41 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Erikutė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 4 iš 6 |
[ 147 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3, 4, 5, 6 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |