Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 2 |
[ 31 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
glese |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 5460 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 885 Man padėkojo: 1894 times už 1452 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: lauraideris |
|||||||||||||||
![]() |
Rialin |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 210 Miestas: Jonava Aš padėkojau: 30 Man padėkojo: 33 times už 33 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 5460 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 885 Man padėkojo: 1894 times už 1452 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: Dovyda |
|||||||||||||||
![]() |
Rialin |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 210 Miestas: Jonava Aš padėkojau: 30 Man padėkojo: 33 times už 33 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Renata |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4820 Miestas: Peskojai Apdovanojimai: 2 ![]() Aš padėkojau: 2654 Man padėkojo: 1187 times už 933 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Rialin |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Renata |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4820 Miestas: Peskojai Apdovanojimai: 2 ![]() Aš padėkojau: 2654 Man padėkojo: 1187 times už 933 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
KristinaP |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1369 Miestas: Klaipėdos raj. Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 555 Man padėkojo: 618 times už 524 posts |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Ievute |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 391 Miestas: Klaipėda Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 105 Man padėkojo: 91 times už 70 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
Agnieška |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 511 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 166 Man padėkojo: 159 times už 148 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7130 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2162 Man padėkojo: 2390 times už 1987 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank angels for this post: Agnieška |
|||||||||||||||
![]() |
zundyte |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2547 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 243 Man padėkojo: 796 times už 643 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
naminuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 403 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 102 Man padėkojo: 68 times už 64 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
rasajj |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 288 Miestas: Kaišiadorys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 43 Man padėkojo: 31 times už 31 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2017 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 606 Man padėkojo: 536 times už 491 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
KristinaP |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1369 Miestas: Klaipėdos raj. Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 555 Man padėkojo: 618 times už 524 posts |
|
||||||||||||||
![]() |
Ellesa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 379 Miestas: Kaunas- UK Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 538 Man padėkojo: 275 times už 211 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Ellesa for this post: KristinaP |
|||||||||||||||
![]() |
Ingius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1274 Miestas: Tauragės raj. Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 9 Man padėkojo: 157 times už 155 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Rne |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1070 Miestas: Raseiniai Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 261 Man padėkojo: 313 times už 287 posts |
|
||||||||||||||
![]() |
Ellesa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 379 Miestas: Kaunas- UK Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 538 Man padėkojo: 275 times už 211 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
salalume |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 624 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 429 Man padėkojo: 174 times už 162 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 2 |
[ 31 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |